Ifjúsági klub megnyitó
2015-11-13

Tisztújító gyűlés

Sziasztok!

Tegnap megújultunk. Este 7-kor kezdődő tisztújító közgyűlésünkön megbeszéltük a Kikelet dolgait, értékeltük az elmúlt évet, rendezvényeinket, felvetettünk néhány jövőbeli tervet, és végül, de nem utolsó sorban megtörtént a tisztújítás.

Néhány adat és érdekesség az évről: 51 hét alatt 28 saját rendezvényünk volt, melyeken kívül számos más kassai magyar programon jelen voltunk. Magyarbulit tartottunk 3 alkalommal, és a már megszokott csocsóest, filmvetítés, valamint néhány különböző érdekes előadás is helyet kapott repertoárunkban. Kipróbáltunk valami újat is, mégpedig a Beerpongot. Szintén újdonságként említhető a Kikeletes kocsmatúra, ami egyelőre még gyerekcipőben jár a maga két alkalmával.

Ami a következő heteket illeti: Magyarbuli már a jövő héten lesz, majd december első hetében levezetjük a buli fáradalmait egy filmvetítéssel. Ne feledjük Karácsony közeledtét, minek hangulatát egy közös vásári forraltborozással varázsoljuk még élvezetesebbé. Természetesen a következő szemeszterre is készülünk érdekfeszítő előadásokkal az informatika, repülés és egyéb témakörökben, folytatjuk a beerpongos és kocsmatúrás kezdeményezéseinket, de a hagyományoknak is szabad utat engedünk filmekkel, csocsóval, szórakozással, bulival, műveltségi vetélkedővel.

Utolsó napirendi pontunkban a Kikelet vezetősége kapott szerepet. Elnökünk egyhangú szavazással változatlanul Tóbiás Gergely, ki segédjeinek, vagyis alelnököknek Reiter Rékát és Fehér Annát jelölte. A lányok örömmel fogadták a felkérést, amiben a választótanácsnak sem volt ellenvetése.

Egy kellemes beszélgetéssel zártuk az estét, megújulva és izgatottan várva a továbbiakat. Köszönjük Nektek, hogy támogattok, velünk vagytok, részt vesztek programjainkon. Értetek voltunk, vagyunk és reméljük még sokáig leszünk. Bármilyen ötletet, tanácsot szívesen fogadunk, hogy még kellemesebbé tehessük a Kassán töltött időtöket.

Nagy köszönet mindenkinek a Kikelet csapata nevében!